Forbedr din kropsholdning med en ergonomisk sadelstol

Ergonomisk korrekte saddelstole hjælper mod rygsmerter (foto: kontorting.dk)

Ergonomisk korrekte saddelstole hjælper mod rygsmerter (foto: kontorting.dk)

Oplever du ofte rygsmerter, lændesmerter eller skulder- og nakkespændinger efter en dag på kontoret? Så er det på tide at få tjekket din siddestilling, når du arbejder på kontoret. En ergonomisk sadelstol og et hæve-sænke bord er et must for enhver virksomhed, som prioriterer medarbejdernes sundhed. Hvordan det hænger sammen? Efter at have siddet foran computeren en hel arbejdsdag, på en almindelig kontorstol og med et for højt eller for lavt bord, er nok til at smadre dine skulder og din nakke på længere sigt.

 

Pas godt på din ryg

Ikke nok med det, oplever du sikkert dagligt rygsmerter, lændesmerter og spændinger. Det skyldes at din krop hænger for meget i leddene i stedet for at musklerne holder kroppen oprejst. Først og fremmest skal dit arbejdsbord have en passende højde. Et hæve-sænke bord er klart at foretrække, da du vil have mulighed for at kunne arbejde i oprejst stilling og dermed aflaste din ryg. Sadelstolen er det næste… Med en solid ergonomisk sadelstol er det umuligt at synke sammen i kropsholdningen – det skyldes den unikke måde, hvorpå sadelstolen er opbygget. Du vil derfor skåne din ryg og lænd. Skulder og nakke skånes ved at bordet har den rette højdeindstilling og at din computerskærm kommer op i øjenhøjde.

 

En sadelstol retter din kropsholdning

På den måde kan du helt undgå alt, hvad der hedder smerter, spændinger, myoser, fysioterapi, kiropraktor og zoneterapi. Det er altså ikke kun godt for din eller din virksomheds pengepung, det er enormt vigtigt for dit helbred. Du vil få det meget bedre i hverdagen og du vil opleve at du kan meget mere med for eksempel børnebørnene. Samtidig vil du have færre sygedage og det vil din virksomhed kunne mærke – og sætte pris på. Det er derfor tilrådeligt at investere penge i dit helbred ved at investere i en sadelstol.

 

Find din sadelstol i dag

 

Kig videre i disse indlæg:

Sæbedispenser til den miljøbevidste type

Skab overblik og sæt dit personlige præg


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://www.total-web.dk/forbedr-din-kropsholdning-med-en-ergonomisk-sadelstol/trackback/