Fordele ved en altan i galvaniseret stål

Dine dage bliver lidt sjovere (foto minaltan.dk)

Dine dage bliver lidt sjovere med en altan (foto: minaltan.dk)

Når man skal vælge en altan, er der utroligt mange materialer at vælge imellem. Først og fremmest skal man vælge en model, der passer til ens smag, og den skal også allerhelst passe til ens hus eller lejlighed, så det færdige resultat bliver godt. Har man først besluttet sig for en model, kommer materialevalget som regel lidt af sig selv, og man har oftest en god idé om, hvilken slags stål og træ, man vil have sin altan opført i. Vælger man en altan i galvaniseret stål, kan man dog være sikker på, at man bliver glad for sin nye altan.

 

En altan i galvaniseret stål sikrer dig langt ud i fremtiden

En altan af normalt stål kan med tiden blive grim at se på, og bor man i nærheden af havet, vil den salte luft hurtigt få den nye altan til at se slidt og rusten ud. I forhold til mange andre materialer er galvaniseret stål et fremragende valg. Man kan som regel regne med, at stålet ikke ruster før om cirka 50 år, hvis det bruges normalt. Med en altan i galvaniseret stål har man altså sikret sig, at ens hus ikke vil blive skæmmet af et rustent vedhæng, som ser grimt ud efter få år. Hvis du vælger en altan i galvaniseret stål, har du gjort noget godt for miljøet, da denne behandlingsproces er langt mere skånsom over for miljøet end mange andre typer af maling og midler til overfladebehandling.

 

Få din egen oase

En altan i galvaniseret stål er desuden behandlet på en måde, som gør, at hele overfladen er behandlet, og der vil derfor ikke dukke små rustpletter op i takt med at tiden går sin gang. Dette sker fordi der er tale om en kemisk proces, hvor zink og stål reagerer sammen og skaber en stærk legering, som sikrer stålet bag mod angreb af rust og slid fra vind og vejr, og det er altså ikke bare en lak, der bliver påført.

Se et udvalg og find en altan i galvaniseret stål på minaltan.dk

 

Få flere ideer:

Nyd vejret på sikker vis med altaner stål

Altaner – den nemme vej til et godt liv


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://www.total-web.dk/fordele-ved-en-altan-i-galvaniseret-staal/trackback/