Franske altaner giver ekstra luft og lys

Afskærmning er essentielt (foto minaltan.dk)

Afskærmning er essentielt (foto: minaltan.dk)

Franske altaner er dybest set blot et gelænder og en altandør, der åbner indad. Denne simple konstruktion giver dog mange muligheder for at give et frisk pust til en kedelig lejlighed, og man vil ikke komme til at fortryde sit køb. Franske altaner er egentlig ikke rigtige altaner, men de giver alligevel følelsen af at sidde udenfor, og de er både gode om sommeren og vinteren.

 

Derfor skal du vælge franske altaner

Mange danskere har måske stiftet bekendtskab med de franske altaner på ferier sydpå, hvor kombinationen af det gode vejr, franske altaner og en god middag står klart i erindringen. Valget af en fransk altan kan dog også have en lidt mindre romantisk grund, nemlig den, at det i mange byer er svært at få tilladelse til at bygge en rigtig altan til sin lejlighed eller hus, og i den forbindelse er franske altaner jo et fremragende alternativ, når man gerne vil have lidt ekstra lys og luft ind i hjemmet. Uanset ens grund til at vælge franske altaner, er det dog sikkert, at man vil blive rigtig glad for sin nye tilbygning.

 

Franske altaner er billige og hurtige at montere

Endnu en fordel ved franske altaner er den lave pris, som gør, at langt de fleste vil have råd til denne type tilbygning. Har man tidligere gået og pønset på at bygge en rigtig altan, er prisen på en fransk altan desuden tiltrækkende, da den kun udgør en brøkdel af en normal altans pris. På den måde kan man bruge pengene på noget andet og alligevel få en del af oplevelsen af at have en altan. Franske altaner er også hurtige at montere, da der jo egentlig blot er tale om et gelænder og en altandør, og man kan derfor slippe for de relativt lange leveringstider på normale altaner, der selvfølgelig involverer en del mere arbejde at montere.

 

Se et stort udvalg af franske altaner på minaltan.dk

 

Kig videre her:

Altaner – den nemme vej til et godt liv

En balkonafskærmning sikrer de gode oplevelser på balkonen


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://www.total-web.dk/franske-altaner-giver-ekstra-luft-og-lys/trackback/