Mousetrapper advance – dit ergonomiske keyboard

ergonomisk computertilbehør kontortingdk

Få en bedre arbejdsdag med ergonomisk computertilbehør (foto: kontorting.dk)

Ergonomi handler om hvordan vi påvirkes af alt omkring os, når vi arbejder. Ofte handler det om hvordan, møbler skal være udformet for, at kroppen har det godt, når vi anvender dem. I et klasselokale kan det eksempelvis handle om hvor fleksible stolene eller bordene er. Det er også vigtigt at lamperne giver et godt lys, så man ikke behøver at anstrenge øjnene unødigt, når man skal læse, eller at der ikke er for meget skramlen og lyde, så det er svært at høre hvad læreren siger.

 

Slip for ømhed sidst på dagen

Det kan også handle om hvordan man bedst bruger kroppen, når man f.eks. skal flytte, løfte, hive eller skubbe møbler. God ergonomi er vigtigt for, at kroppen har det godt nu, men også for at man ikke skal få ondt senere i livet. Hvis man har siddet dårligt eller forkert igennem længere tid, kan man få skader i ryggen, led og nakken. Mousetrapper advance er et ergonomisk keyboard og i den forstand en slags underarmsstøtte som monteres på skrivebordet og giver din underarm ekstra støtte og minimerer smerter i skulderen.

 

Mousetrapper advance skåner din underarm og dine skuldre

Vi kender nemlig alle det med at komme hjem efter en lang arbejdsdag på kontoret og have ondt flere steder i kroppen fordi vi har siddet i uhensigtsmæssige stillinger i løbet af dagen. Med et ergonomisk keyboard sørger du for at din arm og skulder befinder sig i en rigtig stilling med masser af støtte hele dagen og det gør dig både mere effektiv fordi du ikke skal døje med smerter og du får mere energi, når du får fyraften. Mousetrapper advances assymetriske form giver dig bedre støtte og er derudover lavet i et rengøringsvejligt materiale og monteres i borde med en tykkelse på op til 4 cm. med spændskiver.

 

 

Læs mere om mousetrapper advance her!

 

Kig videre herinde:

Forbedr din kropsholdning med en ergonomisk sadelstol

Sæbedispenser til den miljøbevidste type


No Comments (yet)

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://www.total-web.dk/mousetrapper-advance-dit-ergonomiske-keyboard/trackback/