Sengegavle skaber helhed og liv i soveværelset

Giv dit soveværelse stil med en sengegavl (foto sengespecialisten.dk)

Giv dit soveværelse stil med en sengegavl (foto sengespecialisten.dk)

Sengegavle er med til at skabe den helhed, som er madrassen, stellet og topmadrassen er enkeltdele af. Med sengegavle får man æstetisk forbedring af sin seng, men også et lækkert sted at støtte sin nakke op ad. En sengegavl er især anvendelig, hvis man holder af at sidde og læse i sengen om aftenen, eller bare nyder at se fjernsyn i de sene timer på natten. Med en sengegavl er det muligt at få sig en helt igennem installation på soveværelset, som man bare kan slappe af i. Der er ikke noget bedre end at have en seng, som man altid kan regne med. Det bliver muligt med den perfekte seng at sove helt perfekt i sin seng. Der er ikke noget bedre end at kunne ligge perfekt i sin seng, og det kan en sengegavl være med til at gøre.

Et særligt rum

I det perfekte soveværelse er der både plads til at slappe, hygge og opvågning. Soveværelset skal altså både være motiverende, afslappende og behageligt. Det er derfor vigtigt, at der er en slags balance eller harmoni i soveværelset, som altså giver en plads til at tænke de tanker og drømme de drømme, som man føler for. Med den perfekte seng bliver det muligt at vågne helt blød om morgenen og sidde med den mest spændende bog med nakken ad sengegavlen om natten. Soveværelset bliver til meget andet end bare en simpel sovestation. Det skal næsten begtragtes som et sted for realisering og regeneration.

Nye tider

Sengegavlen kan være prikken over i’et. Stemningen bliver bedre, når soveværelset er lavet af det stof, som drømme er lavet af. Sengegavlen gør overgangen fra vågen til sovende blidere og mere hensigtsmæssig. Nu bliver der plads til både at være vågen og drømmende i soveværelset med en helt ny sengegavl.

Klik her for at se et udvalg af sengegavle

Læs mere om sengebunde her:

Sengebunde giver stabilitet på sengenes blide vuggen


One Response to "Sengegavle skaber helhed og liv i soveværelset"

Ping- & Trackbacks

  1. Find et godt tilbud på elevationssenge og spar en masse penge 17. februar 2016 at 22:06

Skriv et svar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comments RSS Subscribe to the Comments RSS.
Trackback Leave a trackback from your site.
Trackback URL: http://www.total-web.dk/sengegavle-skaber-helhed-og-liv-i-sovevaerelset/trackback/